Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

YAMATO – The Drummers Of Japan

Zcela nová velkolepá show věhlasného bubenického souboru

Proslulý japonský bubenický soubor YAMATO si české publikum oblíbil. Není divu, všechna představení, která s nimi agentura Pragokoncert na jaře 2008 a 2009 po celém Česku naplánovala, byla beznadějně vyprodána a bubeníci svým energickým, fascinujícím vystoupením obecenstvo nadchli. Češi dokážou velmi sugestivně přijmout cizí, vzdálené kultury a jejich dějiny. Strhující show Heartbeat „Shin-on“ a „Matsuri – Fiesta“ byla naprosto jedinečným zážitkem a soubor sklidil ohromné ovace.

Vyprodané sály jsou tím nejlepším impulsem a inspirací k tvorbě zcela nového představení, které bubeníci v současné době chystají a v japonských horách, v domovské vesnici Nara, nacvičují. YAMATO se tak do ČR vrátí se zcela novou, mladistvě ráznou a silnou show nazvanou velmi slibně – „Gamushara – The beat of Courage“.

Bubeníci opět slibují nezapomenutelný, inspirující a velmi intenzivní zážitek. Prožijete s nimi až pohádkově jemnou a čistou odezvu padajícího deště, rytmické a veselé pasáže dýchající radostí ze slunce, ze hry a ze zdravého pohybu i silnou, běsnící bouři excelující ve zběsilosti mládí. Víte, jak zní odvaha? Přijďte a naučte se bít své srdce odvážně, nyní máte jedinečnou příležitost!

magazin.cz



Zapojte se do soutěže o vstupenky na YAMATO, 8. 3. 2011, Praha – Kongresové Centrum
slosování 28. 2. 2011

Soutěž ukončena - seznam výherců najdete zde

správnou odpověď hledejte na www.pragokoncert.com

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2