Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Sjon

Vstupenky na koncert Čokovoko

Rapující slečny z Brna dorazí do Prahy.

Čokovoko je hudební kapela dvou brněnských slečen, které se údajně po jedné chatě rozhodly, že taky budou rapovat, a i když jim to vůbec nejde, svým debutovým počinem Bestof! si získali mnoho příznivců.

 





Jednou je to příběh strejdy Vládi a jeho holky, kdy jeho zajímají „vyšší“ věci jako transcendence a Foucault, zatímco ji, kolik kalorií má banán a jak se správně napudrovat. Podruhé je to Aids Aids Dítě, které na písku už neohrozí tě, ale možná taky jó. Potřetí zase krutý Brňák Leoš, nejlepší, ne Janáček, nebo Eva P, čili paní Eva pi_o. A samozřejmě nechybí ani intimní výlet do vlastního já jako Mám ráda a Nemám ráda. Tahle bizarnost, která je jinak nadsazenou výpovědí ženy v současném světě, sociální a genderovou kritikou, prostě žádné změny nevyžaduje.


Tak tuhle vyvedenou dvojičku můžete potkat, pokud se vydáte 21. 4. 2011 do Paláce Akropolis, kde představí nové skladby z alba Hudba!


Soutěž o 5× 1 vstupenku na koncert skupiny ČOKOVOKO, 21. 4. 2011
slosování 14. 4. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.palacakropolis.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1