Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj luxusní pánské hodinky STORM

Módní hodinky STORM jsou unikátní stejně jako lidé...

Londýnská módní značka STORM je známá svými osobitými, moderními hodinkami, šperky i dalšími stylovými módními doplňky. Každá řada od STORMU je jiná – a všechny jsou unikátní, stejně jako lidé, kteří STORM nosí. Ať už je váš styl dramaticky nekonveční nebo uhlazeně rafinovaný, hodinky, šperky a doplňky STORM podtrhnou vaši individualitu a osobnost.
STORM je světová značka, která se prodává na téměř 50 trzích světa trzích a vlastní butiky má ve všech důležitých trendy městech planety, od Londýna po Melbourne.

 

STORM věří na kult individuality. Stylově sportovní, nebo dravě moderní, všechny kolekce od STORMU ukrývají spolehlivé mechanismy se zajímavými technickými prvky, atraktivně zabalené do široké palety tvarů, barev a vždy neobyčejného, ojedinělého designu.


Designéři STORMU, zapálení, zkušení a nekonformní, se inspirují světem kolem sebe a kombinují netradiční materiály s precizním zpracováním. Nikdy nepřestávají hledat nové podněty a nové výzvy v designu.


Soutěž o pánské hodinky STORM
slosování 28. 4. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.stormwatches.cz


magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!