Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

PORTA 2011: Nedvědovi, Tomáš Klus, Věra Martinová

Vyhraj jednu z 10 vstupenek na festival Porta v Řevnicích

Poslední víkend před prázdninami se již po čtvrté v Lesním divadle v Řevnicích uskuteční Finále 45. ročníku legendárního hudebního festivalu Porta 2011.

 
Jubilejní ročník oslaví na Portě v Řevnicích hvězdy jako jsou Vladimír Mišík, Věra Martinová, Jan a František Nedvědovi s hostem Petrem Kocmanem, Tomáš Klus, Wabi Daněk, Petr Bende, Allan Mikušek, Reliéf, Irish Dew, K. T. O., Schovanky a mnoho dalších vynikajících skupin a hudebníků, které najdete na www.porta-festival.cz

magazin.cz

Patronem řevnické Porty 2011 je Roman Horký, který v tomto poslání  střídá Jaroslava Samsona Lenka. Ten naopak vystoupí jako již dlouholetý tradiční host vedle Wabiho Daňka, jenž posledních dvacet let na Portách nikdy nechyběl.


K tradicím dramaturgie Porty patří i umělci, kteří tvoří výjimku v žánrovém zaměření festivalu. Letos bude takovým osvěžením například Tomáš Klus, skupina Irish Dew, Sluníčko a také světoznámý italský kytarový virtuóz Peppino D’Agostino.

Vítězové ze čtrnácti oblastních kol postoupí do soutěžní finálové části festivalu v Řevnicích, aby se pokusili získat onu pověstnou keramickou trofej – Portu. Další dva finalisté postoupí ze semifinále kam postupují  z druhých míst oblastních kol.

Několikaletým partnerem festivalu se stali SAI-Svaz autorů a interpretů., Nadace Život umělce, a také Středočeský kraj. Město Řevnice přijalo Portu mezi akce kulturního léta v Lesním divadle na několik ročníků dopředu.



Soutěž o 10× 1 jednodenní vstupenku na festival PORTA Řevnice 2011
slosování 26. 5. 2011

SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.porta-festival.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3