Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj vstup na bobovou dráhu

Bobová dráha Prosek je jedním z mála míst v Praze, kde neplatí max. povolená rychlost 50 km/h!

Pražská Bobová dráha Prosek je první a jedinou bobovou dráhou v Praze. Navštívilo ji už přes 1 500 000 návštěvníků a kromě téměř kilometrové nerezové dráhy nabízí svým návštěvníkům příjemné posezení v restauraci nebo na terase s grilem a pro odvážnější také lanovou skluzavku.


Trať nabízí nejednu vychytávku: osmičku, „hup“, neomezenou povolenou rychlost (zatím nejvyšší rychlost 62 km/h) a po příjezdu do cílové rovinky se nemusíte bát, že čerstvě nabytý zážitek vypotíte tlačením bobu zpátky na start. Dráha je totiž vybavena vlekem, který vás automaticky dopraví zpět přímo před pizzerii. Atraktivní je i večerní jízda při umělém osvětlení.


Lanová skluzavka
Představte si dvě věže spojené lanem o délce 180 metrů a převýšením 45 metrů. Pak už stačí jen trocha odvahy a už se závratnou rychlostí řítíte z kopce dolů ve výšce šesti metrů. A pokud vám tahle jízda nestačila, můžete vyzkoušet svoji zručnost v navazujícím lanovém parku. Vše samozřejmě s horolezeckým úvazkem a pod dohledem vyškolených instruktorů.


Nejen, že se sklouznete jako nikdy, ale na konci sjezdu přistanete přímo uprostřed lanového parku ve výši 6 metrů nad zemí a můžete si vybrat jednu z mnoha cest, jak se dostat zpět na pevnou zem.


Před samotnou jízdou po laně dostanete nejen ochranné pomůcky a vybavení, ale také projdete malou zkouškou, v níž se seznámíte s tím, co vás čeká, a to vše pod dohledem instruktora.

V provozu je lanová skluzavka pouze o víkendech a svátcích. Pouze pro osoby od 15 let, výšky 150 cm a do 100 kg.


Soutěž o 2× 2 jízdenky na BOBOVOU DRÁHU PROSEK.
slosování 5. 5. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.bobovadraha.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1