Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj mobilní telefon s Androidem

Soutěž o mobilní telefon Sony Ericsson Xperia X8 od společnosti 02 a navíc rada, jak získat každý měsíc 1000 volných SMS!

Rádi SMSkujete a rádi byste svůj mobil vyměnili za nový? Máme pro Vás dobrou zprávu. Celý rok bude ve znamení SMSkové smrště! Stačí, pokud si v limitované nabídce přes internet pořídíte přeplacenou kartu s tarifem O2 NA!HLAS a dobijete alespoň za 200 Kč. Získáte tak každý měsíc balík neuvěřitelných 1000 volných SMS. Při pravidelném dobíjení jej můžete mít na celý rok, to je 12 000 SMS zpráv zdarma! Psát až do ošoupání klávesnice můžete rodině, kamarádům a všem svým známým, kteří mají své číslo u O2. Podívejte se na www.simzdarma.cz, kde najdete podrobnosti.


A navíc, díky této akci od 02 můžete nyní vyhrát mobilní telefon Sony Ericsson Xperia X8!
slosování soutěže 23. 6. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.simzdarma.cz


Sony Ericsson Xperia X8 je kompromisem pro všechny uživatele, kterým se zdá model Xperia X10 příliš velký a Xperia X10 mini naopak příliš malý. Sony Ericsson Xperia X8 je opět mobilním telefonem s nádherným designem, díky kterému navíc perfektně padne do ruky. Dotykový displej o úhlopříčce 3 palce, ve spojení s operačním systémem Google Android, přitom zaručuje velmi pohodlné ovládání telefonu.


Sony Ericsson Xperia X8 je zaměřen především na zábavu, čemuž odpovídá také kvalitní hudební přehrávač, podporující celou řadu nejpoužívanějších formátů, stejně jako videopřehrávač. Můžete využít také zabudovaného FM rádia s funkcí ukládání oblíbených stanic (RDS). Váš hudební zážitek můžete umocnit ještě více díky 3,5mm jack konektoru pro připojení libovolných sluchátek nebo reproduktorů. Již v balení jsou však přibalena velmi kvalitní sluchátka typu In-Ear, tedy zasouvací do uší. Foťte a natáčejte každým okamžikem 3,2Mpix fotoaparátem, schopným pořizovat snímky v rozlišení až 2048×1536 pixelů. Pořízené fotografie a videa přitom můžete ihned nahrát na web, nebo váš účet Facebook a podělit se o ně s přáteli.


Surfujte po internetu, stahujte e-maily i s jejich přílohami, spojte se se svými přáteli na Facebooku a Twitteru, nebo sledujte videa na YouTube. To vše vysokou rychlostí díky podpoře nejrychlejších 3G a Wi-Fi sítí. Mějte všechny své emaily, kalendáře i kontakty stále zazálohovány díky propojení mobilního telefonu Sony Ericsson X8 Xperia s vaším účtem na Googlu, nebo také plné podpoře Microsoft Exchange ActiveSync.


Nebo si do telefonu Sony Ericsson Xperia X8 stáhněte libovolný navigační software a díky zabudovanému GPS přijímači se nechte dovést pohodlně až do cíle. V telefonu Sony Ericsson Xperia X8 je také předinstalována zkušební verze navigace Wisepilot.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1