Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj městské kolo Alpina VIVA!

Iniciativa Auto*Mat a Cyklospeciality.cz Vám přinášejí soutěž o kolo Alpina VIVA. Vyhrajte trendy městské kolo a vyrazte na něm spolu s tisíci dalšími na pouliční slavnost Zažít město jinak a každoroční podzimní cyklojízdu Prahou.

Pouliční slavnost ZAŽÍT MĚSTO JINAK a Velká podzimní cyklojízda

 
Pouliční festival. V sobotu 24. 9. 2011 se pražské ulice na jeden den promění v korzo přívětivé pro procházení a jízdu na kole, inspirující k setkávání a zábavě.

Festivalové zóny budou na několika místech zároveň: na Vinohradech, Letné a jinde. Program festivalu si vytvářejí přímo lokální spolky a skupiny. Pouliční divadlo, aktivity pro děti, speciality místních podniků a mnoho dalšího, to vše si v klidu vychutnejte tam, kde normálně jezdí auta, přímo na ulici.

 
Součástí festivalu je i tradiční Velká podzimní cyklojízda, která proveze několik tisíc Pražanů a Pražanek sobotním městem. Více informací najdete na zelenamapa.cz.

Festival zašťiťuje: Iniciativa Auto*Mat-Pro lepší život ve městě. www.auto-mat.cz
 
ZAŽÍT MĚSTO JINAK
termín konání: 24. 9. 2011
čas konání: 10.00–21.00


Soutěž o městské kolo Alpina VIVA od Cyklospeciality.cz
slosování: 22. 9. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.zelenamapa.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!