Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj extravagantní tašku Monkee Genes od www.clash.cz

Soutěžte s e-shopem www.clash.cz o extravagantní tašky Monkee Genes

Týden, několik dní či minimálně 24 hodin obvykle trvají nákupní aukce na českých e-shopech.

Internetový obchod s módním zbožím www.clash.cz ovšem přináší novinku, 2-3-4 minutové aukce!!! Účastníky láká bezkonkurenčním způsobem, většina těchto aukcí začíná na 10 korunách a zboží se obvykle vydraží za cenu jen o několik desítek korun dražší.


Clash.cz je nový internetový obchod s alternativní módou, který byl spuštěn letos 19. září.  Pro své zákazníky neustále hledá originální značkovou módu za skvělé ceny, specializuje se přitom na nekonvenční, streetwearové značky, mj. jde o Maharishi, Monkee Genes, Newbreed Girl, Fila Vintage, Supremebeing, Sect, Something Sacred, Goodie Two Sleeves a mnoho dalších.

Pokud si potrpíte na originalitu, můžete nyní soutěžit o tři tašky z kolekce značky Monkee Genes. Konkrétně o dva modré kousky s károvaným vzorem, Monkee Genes Candice Bag a o růžovou károvanou tašku Monkee Genes Carrie Bag. Všechny stojí 990,- Kč.

Soutěž o 3x1 značkovou tašku z kolekce MONKEE GENES v ceně 999 Kč, z nabídky internetového obchodu www.clash.cz
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE

správnou odpověď hledejte na www.clash.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!