Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Probuďte v sobě Ira s Tata Bojs v JAMESON ZONE

Jaro letos přijde do Prahy o čtyři dny dříve a přinese ho zelená vlna irské whiskey Jameson do Dlouhé ulice, tamního oblíbeného klubu Roxy.

Jaro letos přijde do Prahy o čtyři dny dříve a přinese ho zelená vlna irské whiskey Jameson do Dlouhé ulice, tamního oblíbeného klubu Roxy, sousedního prostoru Klubovna 2. patro a Embrace baru. V sobotu 17. března 2012 vyroste v centru metropole JAMESON ZONE, v níž vystoupí špičkové kapely a DJs, a která Česko připojí ke globální party, jejíž epicentrum bude v Dublinu, hlavním městě Irska. To vše z jediného důvodu, na oslavu svátku svatého Patrika.


JAMESON ZONE mimo jiné odkrývá jednu z už tradičních hudebních hádanek. Kde Tata Bojs letos odehrají jediný neopakovatelný jarní koncert? Odpověď je: 17. března budou headlinery velké „irské“ party v Roxy. Oblíbená kapela z pražské Hanspaulky ovšem bude jen jednou z mnoha, které na svátek sv. Patrika vystoupí v JAMESON ZONE, která vyroste v části Dlouhé ulice v Praze, v Roxy, v Klubovně 2. patro a v Embrace baru.


Do kotle bujarých oslav nejvýznamnějšího irského svátku přilijí také Navigators, Unifiction, The Doors Revival a DJs Loutka, Bidlo, Robot, Dan Cooley a mnoho dalších. Speciální hosté dorazí také z Irska. Pořádný rockový nářez rozbalí Riptide Movement a s kufrem našlapaných desek dorazí také irský DJ Aidan Kelly, s více než dvaceti lety za mixážním pultem matador tamní taneční scény.


Praha se více než důstojně připojí ke globální party pod hlavičkou irské whiskey Jameson, která bude 17. března probíhat v Dublinu, Dubaji, Bombaji nebo Sofii.


Irové věří, že jsou na světě jen dva druhy lidí. Irové a ti, kteří chtějí být Irové. Probuďte v sobě pro tento den Ira a i vy přijďte do JAMESON ZONE v centru Prahy oslavit nejvýznamnější irský svátek, který každoročně promění světové metropole v obří zelený karneval. Vezměte s sebou přátele a vyrazte se pobavit na skvělou party, která začne pod širým nebem a skončí v ikoně české klubové scény.


Důležitost 17. března podtrhne i speciální design etikety lahve irské whiskey Jameson, který pochází z kreativní dílny světoznámého návrháře Paula Dalyho. Tento původem Ir navrhl limitovanou edici láhve Jameson jen pro Den svatého Patrika. Při tvorbě unikátního vzhledu lahve se inspiroval legendárními keltskými ilustracemi z knihy The Book of Kells.


Jameson Global Party se po celém světě konají už od roku 2007, v minulosti na ní vystoupila například hvězdná Groove Armada. Loni se tato zelená vlna přelila také do Česka, kdy na Den svatého Patrika propojila Prahu, Ostravu a Brno. Letos se poprvé vylije také na ulici českého hlavního města. Zvláštním telemostem se pak Praha spojí s Dublinem, potažmo s miliony lidí bavících se s panákem irské whiskey Jameson stejně jako oni.


JAMESON ZONE se otevře v 17 hodin, přesný program najdete na stránkách https://www.jameson.cz/j-zone-zone/ a dění sledujte i na www.facebook.com/jameson.cz.


Informace o vstupenkách
Vstupné se platí pouze v rámci klubu ROXY v době od 18.00 do 22.30 hod, kdy vystoupí hlavní hvězdy večera: TATA BOJS a NAVIGATORS. Vstup do ostatních prostor a na další vystoupení je volný. Vstupné je po irsku přátelsky nastaveno na 180 Kč v předprodeji včetně poplatků a na místě 200 Kč. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro.
 




SOUTĚŽ o JAMESON ZONE - VSTUPENKA A ODZNÁČKY
losování 15.3.2012 SOUTĚŽÍ SE ZDE

Odpověď hledejte na www.jameson.cz



SOUTĚŽ o JAMESON ZONE - LAHEV JAMESON A BEKOVKA
losování 15.3.2012
SOUTĚŽÍ SE ZDE
Odpověď hledejte na www.jameson.cz


Program JAMESON ZONE DLOUHÁ ULICE


ROXY
Dlouhá 33
Tata Bojs, Navigators, DJ Aidan Kelly (IRL), DJ Loutka & Bidlo, DJ Robot, DJ Dan Cooley, DJ Jay Beck


KLUBOVNA 2. PATRO
Dlouhá 37
Riptide Movement (IRL), Unifiction, The Doors Revival, DJ Peter K feat MC Charlie One, Tea Jay Ivo, Substance - D project, Myclick aka Dj Face feat MC Manda


EXPERIMENTÁLNÍ PROSTOR ROXY/noD
Dlouhá 33
Chillout zóna- Stanzim ( Radio 1 )  a Dj Face a saxofonista Filip Markes


EMBRACE BAR aka BEER MUSEUM
Dlouhá 46
Ochutnávka Jameson whiskey – přijďte nasát atmosféru pravého irského baru!
V Embrace baru budou mít návštěvníci možnost ochutnat speciálně sestavené ochutnávkové menu vybraných stařených specialit Jameson Whiskey. Atmosféru doplní autentickou irskou hudbou sólový kytarista.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!