Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Únikové hry / foto: pixabay

Co dělat když je venku ošklivo, aneb navštivte únikové hry!

Přichází podzim a s ním i sychravé deštivé dny. To ale neznamená, že je musíme celé trávit zavření doma, protože i za takového počasí se dá užít spousta zábavy.

Neváhejte a navštivte Questerland! Vezměte rodinu nebo kámoše a užijte si nekonečnou zábavu s únikovými hry. V Questerlandu si najde něco každý.

A co to vlastně ty únikové hry jsou?

Únikové hry Questerland jsou komplexním projektem, ve kterém se využívají ty nejmodernější technologie a postupy. Únikovky jsou dobrodružné hry pro 2-6 účastníků, odehrávající se v místnosti či místnostech plných různých indicií a stop, které vám pomohou ve vyřešení sérii hádanek. Ty vás povedou do cíle, tedy k úniku z místnosti. Každá z místnosti je na jiné téma a je jen na vás, které si vyberete.  Máte strach, že byste ji nedokázali vyřešit? Nebojte. Únikové hry nevyžadují žádné nadprůměrné nadání či vysokou odolnost vůči stresu. Dokonce ani žádné předchozí zkušenosti s únikovkami. Může je hrát opravdu každý, stačí vám jen selský rozum. Jediné co je potřeba je nadšení a dobrá nálada.

Jakou únikovku vybrat?

Téma

Je důležité si vybrat správné téma, které vás bude bavit.  Ať už je to cokoliv, jistě se najde nějaká únikovka přesně pro vás. Jestli vás baví například Sci-fi, zkuste APOCALIPSE 2213. Hra, ve které musíte zachránit svět po vypuknutí zombie epidemie. A pokud jste spíš na akčňáky, máme pro vás hru VA- BANK, ve které si můžete zkusit roli lupiče a pokusit se vykrást trezor. Ale pozor, policie už je na cestě! Jestli vás ale lákají kouzla a magie, je tu hra ÚNIK Z ČARODĚJNICKÉ ŠKOLY, ve které se můžete stát na hodinu kouzelníkem a se svým týmem najít ztracené magické artefakty. Tato úniková hra byla tak úspěšná, že je již její pokračování. A pokud byste raději byli pro intergalaktickou zábavu, i pro vás tu něco najdeme. Hru HVĚZDNÝ ELEMENT, ve které vás čeká cestování v čase, bádání v kosmických kajutách i ovládání mimozemských lodí…

Obtížnost

Únikové hry se stejně jako jiné hry odlišují svou obtížnosti. Můžete si vybrat hru pro rodiny s dětmi, začátečníky, či pokročilé. Zvažte tedy, jaká úroveň hry bude pro váš tým ta nejlepší.

Zaujali jsme vás? Tak na co ještě čekáte?  Zarezervujte si termín a nechte se vtáhnout do jiné reality v Questerlandu!

K tomuto článku není otevřena diskuze