Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jazykové kurzy / foto: Shutterstock

Přijďte se podívat, jak vypadá jazykový kurz

Spousta lidí přemýšlí o tom, že by udělali něco se svou žalostnou znalostí angličtiny.

Dnes je dostupných tolik kurzů pro širokou věkovou skupinu a všechny vám slibují jediné – rozmluví vás. Nevěříte tomu? Přijďte se podívat, jak takový kurz vypadá a zda by vám něco dal.

Obyčejná výuka podle učebnice je docela nuda. Tím, že budete doplňovat cvičení v pracovním sešitě, se ostatně ničemu moc nepřiučíte. Možná si zapamatujete pár gramatických pravidel a frází, ale to je tak všechno. Skutečná výuka vypadá jinak, což chápe každá dobrá jazyková škola. Ať už se chcete učit anglicky nebo se přihlásit na kurzy němčiny, máte na výběr ze spousty výukových metod.

Při efektivní výuce se mluví

Kurzy angličtiny a němčiny v jazykových školách by neměly vypadat jako hodina na základce, kdy žáci sedí v lavici a píšou do sešitu. Správně je potřeba kombinovat mluvení, čtení, psaní i poslech. Maximum energie by mělo být věnováno především komunikaci. A právě na to klade důraz metoda Effective English® nebo Effektives Deutsch® ve škole Orange Academy. Jejich lektoři si se studenty povídají, píší s nimi diktáty, modelují s nimi reálné situace, neustále opakují novou slovní zásobu. Využívá se každá minuta.

Zažijte efektivní výuku na vlastní kůži

Z popisu si člověk těžko představí, jak to vlastně probíhá. Proto se přijďte podívat na vlastní oči. Ukázková lekce zdarma se během ledna bude konat v Brně, Znojmě, Rosicích a Pohořelicích. Je dobré se na ni přihlásit, aby s vámi lektoři počítali a zbylo na vás místo. Navíc je možné se domluvit i na jiném řešení, pokud vám vypsaný termín nevyhovuje.

Máte-li zájem se přihlásit na kurzy angličtiny, němčiny, jazykové kurzy od Orange Academy jsou jednou z perfektních možností. Nevěříte? Ukázkové hodiny jsou perfektní příležitostí přijít se přesvědčit. Třeba vás ta hodina donutí se konečně zapsat.

K tomuto článku není otevřena diskuze