Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Běh / foto: shutterstock

Vyzkoušejte virtuální běh a podpořte zvířata v zoo

Běháte rádi, nebo byste rádi začali, ale chybí vám motivace? Milujete zvířata a rádi byste přispěli na jejich krmivo a péči v zoologických zahradách? A už jste někdy slyšeli pojem virtuální běh?

Co je virtuální běh

Zájem o jogging a celkově o běhání v přírodě je čím dál tím větší. Díky tomu se rozjela řada projektů, které vám pomohou s motivací – abyste měli důvod trénovat a měli se na co těšit. Virtuálního závodu se mohou zúčastnit zkušení běžci, ale i ti, kteří si zatím netroufají na skutečný maraton v davu. Stačí, když se přihlásíte – registrujete na konkrétní závod, vyberete si trasu podle svých zdravotních a sportovních možností a už můžete trénovat a těšit se.

Běhání

Jak to celé funguje

Závod vždy probíhá v konkrétní dny a je jen na vás, kdy v tyto dny vyběhnete, abyste se do projektu zapojili. Důležité je, abyste si pořídili print-screen chytrých hodinek či mobilní aplikace, na které zachytíte váš běh, délku trasy, dobu atd. Tuto fotku pak v určenou dobu nahrajete na web, na němž jste se registrovali. Za účast ve virtuálním závodu získáte diplom a dřevěnou medaili. A samozřejmě dobrý pocit, že jste udělali něco pro své zdraví.

Běhejte pro zvířata v Zoo

Dobrý pocit můžete mít i z toho, že jste svou registrací a během přispěli na dobrou věc a pomohli zvířatům v Zoo. Na webu Běhejme spolu totiž běháte pro konkrétní zvířata v konkrétní zoo. Každý měsíc se vybere jeden druh zvířat v konkrétní zoologické zahradě, která díky vám získají krmivo na 12 měsíců. Registrace závodu je sice zdarma, ale vy můžete poslat libovolný finanční příspěvek a zvířata tak podpořit. Svým způsobem tak tato zvířata adoptujete. Virtuálních běhů, webů a závodů je samozřejmě více. Záleží jen na vás, které vám budou vyhovovat.

Zoologická zahrada

Vyzkoušejte virtuální běh a podpořte zvířata v zoo

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!