Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mark Bryan / foto: Instagram/markbryan911

Tento muž již 4 roky obléká do práce sukni a vysoké podpatky pro podporu genderové rovnosti

Mark Bryan je šťastně ženatý muž a otec tří dětí, na kterém není na první pohled nic zvláštního. Tedy pokud si jej neprohlédnete od pasu dolů. Úzká sukně a jehlové podpatky totiž není zrovna standardní oděv pro 61letého robotického inženýra.

Mark je sympaťák od pohledu a stejně jako většina ostatních mužů přiznává, že miluje krásné ženy a rychlá auta. Stejně tak však miluje možnost svobodně prezentovat své myšlenky a upozorňovat na problémy současné společnosti. Konkrétně mu vadí, jak ostatní lidé škatulkují druhé podle toho, co mají na sobě. A proto se rozhodl a již 4 roky demonstruje svým osobitým stylem, že soudit zboží dle obalu se nevyplácí.

Mark Bryan na cestě do zaměstnání

Inženýr v podpatcích

U robotického inženýra se očekává, že do práce oblékne klasický oblek, tedy košili, kravatu, kalhoty, sako. Mark však splňuje pouze polovinu tohoto předpokladu a místo kalhot obléká úzké pouzdrové sukně, které doplňuje extravagantními lodičkami s podpatky, které by svojí výškou daly zabrat nejedné dámě. Nutno ovšem dodat, že obojí umí Mark nosit s elegancí sobě vlastní a dokáže také vkusně kombinovat svetry i kravaty se sukněmi a botami. Když k tomu přičteme jeho sportovní postavu, není divu, že jeho vytvarované hýždě v sukni a vypracovaná lýtka v dvanácticentimetrových podpatcích přitahují obdivné pohledy dam i pánů.

Sbírka Markových bot

Bourání stereotypů v oblékání

Právě pro jeho styl oblékání lidé často zpochybňují Markovu sexuální orientaci nebo ho řadí mezi genderově nerozhodnuté jedince. Jsou to však právě tyto zažité stereotypy v oblékání, proti kterým se Mark snaží bojovat a ukazuje tak svému okolí, že koncept genderového oblečení je hloupost. Jak je vidět dle instagramového účtu, který pravidelně zásobuje svými fotografiemi v nejnovějších outfitech, jeho popularita stále roste a čím dál více lidí mu skrz sociální sítě vyjadřuje svoji podporu, stejně jako celá jeho milující rodina.

Tento muž již 4 roky obléká do práce sukni a vysoké podpatky pro podporu genderové rovnosti

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!