Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
misky pro domácí mazlíčky ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Zoohit recenze aneb Jak se nakupuje na jednom z největších e-shopů pro domácí mazlíčky?

Ecoblog opět testoval. Blog, jenž se zaměřuje na testování ekologických a zero waste produktů, se tentokrát zaměřil na sortiment pro zvířata a jeden z největších e-shopů tohoto zaměření.

Radek, který za recenzním webem Ecoblog stojí, sám chová pejsky a kočku. Na e-shopu Zoohit.cz prozatím nikdy nenakupoval, a tak se rozhodl, že jej standardně otestuje. Vyzkoušel, co od nakupovaní na Zoohit čekat, jak proběhne vyřízení objednávky i její doručení. Podíval se rovněž na vybraný sortiment, konkrétně na pamlsky pro pejsky a kočky.

Kočka domácí

Sortiment pro domácí mazlíčky

Zoohit nabízí krmivo a potřeby pro pejsky, pro kočky, pro ptáky, pro malá zvířata i věci pro akvaristiku. Celkem e-shop prodává přes 80 000 různých produktů, většinu v TOP kvalitě, ale přesto za velice rozumné ceny. Nemusíte nakupovat jinde, ani když potřebujete antiparazitika pro svá domácí zvířata. Vybavíte se zde jako začínající i pokročilý chovatel. Krmivem umí Zoohit uspokojit i vybíravější kamarády.

Magazín, který zaujme

Radek se podíval také na magazín, který e-shop vydává a mile jej překvapila jeho kvalita. Ocenil cenné rady nejen pro chovatele psů a koček, ale i pro akvaristy či chovatele papoušků, hlodavců a dalších domácích zvířat v zájmovém chovu.

Pes a jeho pán

Zdravé pamlsky pro zvířata

Pamlsky, které Radek na Zoohit hledal pro svoji recenzi, měly být co nejzdravější. Zdravě se stravuje i on sám, podobný benefit chce dopřát i svým zvířatům. V e-shopu nebyl problém skutečně najít produkty, které byly sice pamlsky, přesto se však „neprovinily“ proti zásadám zdravé výživy zvířat. Vyzkoušel žvýkací snack pro psy Pedigree Schmackos i doplňkové krmivo pro kočky Miamor Feine Fillets Mini. Obojí odpovídalo očekávání, a dokonce mile překvapilo. Zoohit recenze přinesla velice zajímavé zhodnocení tohoto známého e-shopu pro domácí mazlíčky. Postřehy od Radka jsou zajímavé, je vidět, že má zkušenosti s chovem domácích mazlíčků i s dalšími e-shopy pro zvířata a má s čím srovnávat.

K tomuto článku není otevřena diskuze