Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zábavné koloběžkování / foto: shutterstock

Jak se jednoduše vyhnete vysoce rizikovému prostředí v MHD

Jezdíte do práce delší trasu, ale chcete se vyhnout městské hromadné dopravě? Hledáte, jak zabavit vaše dospívající děti a odtrhnout je na chvíli od mobilů a tabletů? Zkuste to s koloběžkou!

Koloběžka – moderní zábava pro všechny

Koloběžky už dávno nejsou jen zábavou pro malé děti. Dnes najdete na trhu řadu praktických koloběžek, které vám usnadní cestu do školy, do práce, na nákup i jen tak – na výlety. Pokud se chcete někam dopravit, pěšky se vám nechce, kolo je pro vás moc náročné a MHD je teď rizikem kvůli nákaze koronavirem, je koloběžka ideální společník. Sehnat můžete velké koloběžky s robustní konstrukcí, na které se pohodlně i usadíte – třeba když jedete z kopce, koloběžky lehké, praktické a skládací, ale také koloběžky elektrické.

Skládací koloběžka

Elektro nemusí být jen kolo

Elektrokola už zná dnes každý a řada lidí si díky nim plní sny, spojit zdravý životní styl s cestováním či alespoň výlety. Na elektrokole si troufnou na delší trasy i lidé méně sportovně založení, senioři nebo lidé s nějakým zdravotním handicapem. Elektrokoloběžky jsou na tom velmi podobně. Stejně jako elektrokolo i taková elektrokoloběžka kombinuje vlastní elektro-pojízdnost s lidskou silou. Neznamená to, že byste se vůbec nemuseli odrážet. Naopak. A navíc je jen na vás, kdy elektrický pohon využijete, jak často a na jak dlouho.

Silniční koloběžka

Elektrokoloběžka – pomůže i zabaví

Výhodou elektrokoloběžek je, že když zvolíte delší trasu, než vaše fyzička zvládne, můžete si pomoci a nechat se vézt. K některých elektrokoloběžkám jde totiž dokoupit i sedátko. Snadno tak zvládnete i nákupy. Nevýhodou elektrické koloběžky je vyšší pořizovací cena a také to, že si ji nesmíte zapomenout nabít. Ne všude, kam vyrazíte, budete mít možnost dobití.

Koloběžka – dopravní prostředek i zábavný parťák

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!