Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Omalovánky / foto: Magazin.cz

Kreativitě se meze nekladou!

Buďte kreativní s e-shopem kreativniradce.cz. Seženete zde kreativní potřeby všeho druhu a najdete na něm i spoustu rad a tipů, jak se zabavit a při tom vytvořit něco výjimečného.

Pouring, malování, kreslení, modelování, ruční práce, hudba, fotografování. To je jen malý výčet aktivit, kterými si můžete zpříjemnit volné chvíle. Zaměstnat své děti i sebe sama.

Kreativita pro malé i staré

Kreativita je prospěšná pro všechny věkové kategorie. Malé i staré. U těch dokonce zmírňuje průběh různých onemocnění. Automatická bývá kreativita u malých dětí. Jejich zvídavost a bujná fantazie je nutí pořád vymýšlet a vytvářet něco nového. Jakmile však vyrostou, nahradí ji jiné zájmy. Což bývá škoda.

Malování

Buďme kreativní!

I my ostatní tu a tam s oblibou býváme kreativní. Kreativitu často spojujeme s odpočinkem. Spousta žen si například báječně odpočine při pletení či háčkování. Skvělým relaxem samozřejmě je malování. K uklidnění naprosto stačí i vybarvování omalovánek pro dospělé. Vyzkoušejte je a uvidíte!

Inspirujte se na kreativnisvet.cz

Spoustu tipů na kreativní aktivity najdete na serveru kreativnisvet.cz. Plném inspirace, návodů a rad, jak vytvořit něco ojedinělého, neotřelého, zajímavého. Naučíte se smysluplně zaplnit čas sobě i svým dětem. Kreativnisvet.cz je tak e-shopem a rádcem v jednom. Spolu s kreativními potřebami tu najdete i rady, tipy a nápady pro kreativní tvoření. S nimi se do malování může pustit i ten, kdo se domnívá, že malovat vůbec neumí.

Snadné malování

Neumíte malovat? Nevadí!

Slyšeli jste například o pouringu? Tato výtvarná metoda, při níž si vystačíte jen s plátnem, akrylovými barvami a speciálním médiem, je založená na technice nalévání akrylových barev. Ty jednoduše smícháte s Pouring médiem a postupně naléváte jeden odstín na druhý. Výsledkem bude snový obraz, který si bezesporu zaslouží přední místo na některé z vašich stěn.

Malování na obličej a FIMO hmota

Obzvláště děti si zamilovaly malování na obličej, jehož prostřednictvím se během pár okamžiků mohou proměnit v kočku nebo čarodějnici. Nekonečnou zábavu však představuje i všestranná FIMO hmota. To je taková inovovaná plastelína, z níž si dítka snadno vymodelují zvířátka, figurky, ale i drobné šperky. Po zapečení v troubě hmota totiž ztvrdne a stane se i omyvatelnou.

Malování na obličej

Máte svého kreativního rádce?

Možností, jak se zabavit, odpočinout si a při tom vytvořit něco zajímavého, je celá řada. A server kreativnisvet.cz je čtenářům názorně představuje. K tomu radí, jak jednotlivé produkty používat a co vše je možné z nich vytvořit. A samozřejmě prodává veškeré nezbytnosti, bez nichž se u tvoření neobejdete. Zkrátka může být vaším kreativním rádcem. Tak toho využijte!

K tomuto článku není otevřena diskuze