Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Arnold / foto: Andre Luiz Moreira / Shutterstock.com

Lekce od samotného Arnolda, které vás dovedou k úspěchu

Uspět ve světě byznysu není snadné, ale když budete mít správnou motivaci, jde všechno. Své o tom ví Arnold Schwarzenegger, který se s ostatními podělil o několik rad, jež mu dopomohly k vítězství.

Samotného Terminátora rozhodně nemusíme představovat. Každý člověk si vybaví nejen jeho sportovní, ale i hereckou či politickou kariéru. Tento muž je důkazem, že člověk dokáže všechno, co si zamane, pokud vytrvá a nevzdá se. Ostatně to je jedna z jeho rad – never give up. Na seznamu se však nachází lekcí vícero.

Terminátor
Terminátor – Zdroj: Shutterstock.com

Vždycky si věřte

Pokud si nebudete věřit vy, kdo vám pak má věřit? Kolem vás se jistě najdou desítky lidí, kteří moc dobře vědí, jak máte žít svůj život. Ale jenom málokdo má o spokojeném, šťastném a úspěšném životě realistickou představu. Proto se sami podívejte do vašeho nitra a upřímně si zodpovězte otázku, kým chcete ve skutečnosti být. Ne čím, ale kým. A přesně za touto vizí si jděte. A věřte si. Protože bez toho to nepůjde.

Sebedůvěra
Sebedůvěra – Zdroj: Shutterstock.com

Porušování pravidel povoleno

Zákony se porušovat nemají, ale pravidla? Ta se porušují dnes a denně. Dokonce sám Arnold radí, abyste narušovali představy i obrazy, které o vás lidé mají. Překračujte očekávání jiných, nebojte se přicházet se zbrusu novými přístupy. Najděte takové, které zatím nikdo nezkusil a úspěch bude takřka zaručen.

Snažte se ze všech sil

Nikdy se nevzdávat a snažit se ze všech sil. Člověk nechce selhat jenom proto, že se dostatečně nesnažil. Nebo ano? Dejte do toho sto procent a překonávejte své hranice. Protože pokud chcete vyhrát, posunujte se neustále dál a usilovně, tvrdě pracujte. Po žebříčku úspěchu se totiž jinak nevyšplháte výš.

Úspěšný muž
Úspěšný muž – Zdroj: Shutterstock.com

Nezapomínejte na ostatní

Nikdy, ale nikdy nezapomínejte na ostatní. Je sice zapotřebí být trochu sobcem, ovšem pokora a vděčnost vás nesmí opouštět. Štědrost zvedá komunitu jako celek. Pamatujte na to.

 

Zdroj:

https://svetbohatych.com/lekcie-arnold-schwarzenegger/

Lekce od samotného Arnolda, které vás dovedou k úspěchu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!