Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Společnost a zábava / foto: shutterstock

Snusim.to je e-shopem i komunitou lidí milujících snus

Snus, neboli tabák, který se vkládá pod horní ret, k nám přišel ze Skandinávie. Rozhodně u nás není tak populární jako ve Švédsku a dalších severských zemích, nicméně své příznivce tu má. Sdružují se například kolem e-shopu Snusim.to.

Snusim.to je jednoduchý a uživatelsky přívětivý e-shop, který nabízí žvýkací tabák, jednorázové e-cigarety a nikotinové sáčky. Výběr je široký a je znát, že prodejci si s vybudováním sortimentu dali opravdu práci.

Vášeň a dlouholeté zkoušení těch nejlepších produktů

Provozovatelé snusim.to jsou sami vášnivými uživateli nabízených produktů. Nabídka českého trhu jim ale nepřišla dostatečná, a tak se rozhodli založit vlastní e-shop. Postavili ho na svých dlouholetých zkušenostech a spoustě testování. Sami ochutnali stovky nikotinových sáčků a tabáků, aby našli ty nejlepší dodavatele.

Tabák

Výsledkem je e-shop, kde dostanete jen ten nejlepší žvýkací tabák i nikotinové sáčky. Na objednávky nad 799 Kč je poštovné vždy zdarma, jinak ceny doručení začínají na 59 Kč. Cenová politika e-shopu je vůbec velmi příznivá, navíc často narazíte na akce 1+1 a podobné. Někdy je také možnost získat dárky, jako jsou trička nebo obaly na tabáky.

Tváří snusim.to je Tomáš Vidlička

Pokud se pohybujete na TikToku, možná jste zaregistrovali Tomáše vidličky, který tam vystupuje pod jménem my_slivci. Sám se žvýkacímu tabáku a nikotinovým sáčkům věnuje už přes 8 let. A právě ten je tváří e-shopu snusim.to.

Snusim.to totiž není jen nějaký průměrný obchod, chce také budovat komunitu lidí, kteří mají rádi žvýkací tabák, nikotinové sáčky a jednorázové e-cigarety, šíří informace a tipy. Spoustu se jich dočtete na blogu. Teď na léto je například aktuální otázka cestování se žvýkacím tabákem nebo nikotinovými sáčky. Tušíte, proč je lepší si žvýkací tabák dát do odbaveného zavazadla? Vše se dočtete na blogu.

K tomuto článku není otevřena diskuze