Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zklamání / foto: shutterstock

Pánové, zkuste přírodní cestou vrátit do života vášeň

Mužský milostný apetit klesá již od zhruba 35. roku života a je spojen se snižováním koncentrace hormonu testosteronu v krvi. Pánové tak začínají tloustnout a ztrácí vytrvalost a sílu.

Uvažujete o pořízení viagry? Zkuste nejprve tu zelenou

Lékem na obtíže v intimním životě může být nenápadná rostlina, kterou si můžete vypěstovat i na vlastní zahradě. Jmenuje se kotvičník zemní a její původ můžeme vysledovat až v daleké Číně a Japonsku. Právě tam se odpradávna používala pro posílení mužské potence a léčení problémů s plodností. Díky svým unikátním účinkům získala přezdívku „zelená viagra“ a stala se i v našich končinách prostředkem, po kterém sáhnou páry, jejichž milostný život uvadá. Kotvičník se však nepostará pouze o mužské libido, pomůže i s celou řadou dalších chorob.

Kotvičník je dokonalým prostředkem proti nespavosti

Ač se nezdá, je kotvičník univerzální bylinkou, která nám může pomoci s celou řadou tělesných i psychických neduhů. Především v chladnějších měsících roku kotvičník podpoří vaši dobrou náladu a pomůže vám odehnat zahnat chmury a zmírnit úzkosti. Zatočí i s problémy s usínáním a nespavostí jako takovou. Blahodárné účinky zaznamená nejen váš urogenitální aparát, ale také srdce a cévy.

Kotvičník totiž dokáže snižovat vysoký krevní tlak a harmonizovat krevní srážlivost. Mnohé odborné studie zaznamenaly také jeho pozitivní vliv na hladinu cholesterolu.  Většina lidí má ale kotvičník spojen s již zmiňovanou plodností a léčením mužských sexuálních dysfunkcí. Kotvičník dokáže ale dobře pomoci v této oblasti i ženám. Těm zmírňuje následky menopauzy a pomáhá odstraňovat přebytečný tělesný tuk prostřednictvím zrychlení metabolismu.

V jaké formě je možné kotvičník užívat?

Nejúčinnější je kotvičník ve formě odvaru z předem nasušené nati. Ne každý však má k dispozici bylinu k nasušení. Pro tyto případy však existuje i mnohem dostupnější forma v prášku, který se jednoduše rozpustí ve vodě nebo jiném nápoji. Pro zaneprázdněné lidi jsou praktické také gelové kapsle, které obsahují předem odměřenou dávku bylinky a vejdou se i na pracovní stůl.

Pánové, zkuste přírodní cestou vrátit do života vášeň

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!