Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hubnutí – rady a tipy / foto: Herbalife

Zaručené tipy na hubnutí

Hubněte zdravě ✅ Bez vedlejších negativních vlivů na zdraví ✅ Bez zbytečných rizik ✅ Herbalife: Naše produkty jsou zde pro vás ✅ Více v tomto článku ☝

Cílenou výživou by se měl zabývat každý člověk, který si je vědom nějakého svého zdravotního problému a chtěl by ho řešit. Takový problém může souviset například s věkem nebo pohlavím. Může se jednat například o vysokou hladinu cholesterolu v krvi nebo nedostatek některých potřebných minerálů v těle.

Řada produktů Herbalife Nutrition nabízí několik takových přípravků, které jsou uzpůsobeny za účelem pomoci při konkrétním zdravotním problému nebo jeho prevenci.

Formula 2 pro doplnění vitamínů a minerálů

Prvním a univerzálním přípravkem, kterému byste měli věnovat pozornost, je Formula 2 – komplex vitamínů a minerálů, který je vyráběn ve dvou variantách. Jedna je určena pro ženy a druhá pro muže. Každé z balení obsahuje 60 tablet, nicméně určení přípravků je rozdílné. Zatímco užívání verze pro ženy přispěje především k hormonální aktivitě, správnému metabolismu, zdravým kostem, pokožce, vlasům a nehtům, mužská varianta je zaměřena na podporu imunitního systému, správnou funkci svalů a metabolismu a na duševní výkon.

Jídelníček při redukci váhy

Přípravek Beta Heart sníží hladinu cholesterolu v krvi

Pro uživatele, kteří se potýkají se zvýšenou hladinou cholesterolu v krvi, je v nabídce produkt s názvem Beta Heart, který má za úkol jeho hladinu snížit a dále ji udržet v normě. Účinnou látkou je betaglukan z ovsa v množství 3 g na jednu odměrku. Kromě toho je tento přípravek také bohatý na protein a neobsahuje žádná umělá sladidla ani cukr. Množství jedné odměrky odpovídá 25 kaloriím.

Ať už sháníte vhodný přípravek pro zdravotní prevenci nebo účinnou léčbu, můžete si výrobky objednat skrz distribuční síť prodejce. Všechny objednávky vyřídíte jednoduše vyplněním poptávkového formuláře, kde zadáte své osobní informace spolu s požadovanými výsledky užívání produktů.

K tomuto článku není otevřena diskuze