Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Státní poukaz / foto: www.spa.cz

Poukaz do lázní platí až do konce března

Rádi byste si trochu odpočinuli od každodenního shonu? Vydejte se do lázní. Až do konce března lze využít příspěvky na lázeňské pobyty v ČR, a je dost pravděpodobné, že tato akce bude prodloužena až do konce června.

Státní příspěvek na lázně jste mohli využít už v loňském roce. Stát se tím snažil podpořit český turismus a zároveň lázeňská zařízení, jež vlivem covidu přišla o značnou část zákazníků, a tím pádem i příjmů. Pokud vám tahle nabídka unikla, nebo jste ji využili a rádi byste to udělali znovu, ještě máte možnost.

Příspěvek na lázně 2022

Vyberte si svůj lázeňský pobyt

Poukaz do lázní vám zajistí slevu 2000 Kč na osobu a na pobyt. Můžete si tedy vygenerovat vícero poukazů na více různých pobytů. Podmínkou je, aby pobyt trval alespoň 6 nocí a obsahoval minimálně 5 procedur. Musí být realizován do 31. 3. 2022, i když se očekává, že akce bude prodloužena až do konce června.

Poukaz lze uplatnit na zařízení poskytující lázeňskou péči ve všech oficiálních lázeňských destinacích a není možné ho kombinovat s dalšími slevami či kredity. Nárok na něj má každá osoba starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR. Nezáleží na tom, zda pracujete, studujete, nebo jste v důchodu.

Voucher lázně

Poukaz si vygenerujete jednoduše

Jak příspěvek na lázně získat? Vygenerujete si ho online, stačí zadat vaše údaje a e-mailovou adresu. Na e-mail vám pak přijde unikátní kód, který zadáte při rezervaci pobytu. Následně už si jen užijete zvýhodněný lázeňský pobyt.

Co když voucher lázně nepřijmou? Abyste se tomu vyhnuli, vybírejte si z lázeňských pobytů na Spa.cz. Tam naleznete přímo seznam pobytů s příspěvkem. Lze je filtrovat třeba podle lokality či podle ceny. Co byste řekli relaxačnímu týdnu v Karlových Varech, lázeňskému programu pro seniory 55+ či luxusnímu relaxu ve Františkových Lázních? Stačí si jen vybrat na Spa.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze