Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Štíhlá postava / foto: shutterstock

Mixér vám pomůže s povánočním detoxem lépe než cokoliv jiného

Říká se, že Vánoce jsou svátky klidu a míru. Ten, kdo šíří tyto dezinformace, evidentně nikdy nebyl v prosinci nakupovat v obchodním domě. Nejkrásnější svátky v roce jsou dnes hlavně o konzumu a konzumaci.

Přejídání u vánočního stromku je zažitou tradicí nejen u nás, ale obecně v celém západním světě. A během toho samozřejmě roste váha. Chcete-li se nabraných kilogramů co nejrychleji zbavit, měli byste se zaměřit jak na sportování, tak i na správnou stravu.

Tyčový mixér

Životodárné smoothie

Bujaré večírky a epidemie přejídání se ke konci roku patří stejně neoddělitelně jako třeba červený nos k alkoholikovi. Většina lidí se dušuje, že se hned prvního ledna změní, avšak často se jedná jen o plané sliby. Na to pozor, jelikož jestli budete pokračovat na stejné vlně i nadále, brzy budete vypadat jako koule.

Proto byste měli v novém roce začít žít přeci jen trochu zdravěji. A k tomu vám mohou mimo jiné pomoci i různé ovocné, respektive zeleninové koktejly. Obvykle nejde o složitého a recepty můžete snadno nalézt na internetu. Krom trochy té vůle se sebou začít něco dělat by vám nemělo chybět ani vhodné vybavení ve formě tyčového mixéru.

Smoothie

Čím lepší model, tím snadnější práce

Pokud nechcete zeleninu a ovoce složitě pasírovat, bez vhodného mixéru se rozhodně neobejdete. Tyčové mixéry mají tu výhodu, že zabírají mnohem méně místa a daleko lépe se čistí. Většinou je možné hlavici prostě dát do myčky a více se nestarat. Oproti stolnímu mixéru je tedy čištění balada.

Ovšem pozor na levné modely. Ty se sice také dobře čistí, nicméně jim obvykle chybí dostatečná výkonnost, takže třeba takové ořechy mají problém kvalitně rozmixovat. V tomto případě není dobré šetřit. Raději rozevřete svou portmonku trochu více do široka a pořiďte si pořádný stroj.

K tomuto článku není otevřena diskuze