Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nástrahy hubnutí / foto: shutterstock

Nejste spokojeni se svou váhou a stále se vám nedaří nadbytečná kila shodit?

Možná jste už nad sebou zlomili hůl, mávli rukou anebo prostě rezignovali, že diety stejně nemají žádný smysl. Už tolik jste jich vyzkoušeli, a přesto výsledek nikde.

Respektive jste možná zhubli, ale jo-jo efekt vám přilepil shozené kilogramy takovou rychlostí zpět, že vás už další pokusy o hubnutí dočista opustily…

Neúspěšné hubnutí

Není třeba bojovat s kilogramy!

Důležité totiž je nebojovat, ale shazovat nežádoucí kilogramy, a to v nejlepší kondičce, jakou si sami vytvoříte. Nevěříte? Čtěte dál, není to tak složité a dá se to zvládnout. KetoFit zkušenost radí: Důležité je přijmout následující opatření, která se stanou vaší přítelkyní či přítelem a budou vás doprovázet na každém kroku:

- Nastavte si pravidelný režim, tzn. snídaně, svačina, oběd, odpolední svačina a večeře ve stejnou dobu.

- I při keto dietě je důležitý dostatečný pitný režim. Jakmile se napijete, až když máte žízeň, je pozdě.

- Nehladovte! Naučte se snídat nejdéle do hodiny po probuzení. Tvrzení, že nestíháte, neobstojí. Je nutné nastavit pravidla a dodržovat je.

- Rozhodněte se, kolik kilogramů chcete zhubnout a vyberte si redukční plán: Soft, Optimal nebo Maxi. Podle toho si objednejte balíček KetoFit diety a po celou dobu se budete stravovat výhradně těmito jídly. Dietní režim můžete doplňovat i běžnou zeleninou.

KetoFit zkušenost

Jak je možné, že KetoFit dieta působí?

KetoFit recenze vám dají odpověď, protože nejlepší zážitky vám mohou podat ti, kteří mají s touto dietou zkušenosti. Jídla obsahují velké procento bílkovin, zatímco obsah sacharidů a tuků je snížený. Tím pádem netrpíte pocity hladu, protože pravidelně jíte až 5x denně, a zároveň hubnete! Organismus se díky této stravě dostává do ketózy, kdy si energii bere z vlastní tukové tkáně, tudíž spalujete přirozeně tuky, kdežto vaše svaly získávají na síle a na pružnosti.

K tomuto článku není otevřena diskuze