Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bytové doplňky / foto: Shutterstock

Kouzlete s bytovými doplňky

Jistě budete souhlasit, že útulný domov nevytvoří jen pohodlný nábytek, měkký koberec a květiny ve váze.

Všechny předměty, které ve svém bytě umístíte, mohou zpříjemnit, ale i narušit celkovou atmosféru. Dejte proto na svůj pocit a vybírejte bytové doplňky korespondující s vaší osobností. Jen tak se budete každý den domů vracet rádi.

Stylové a zároveň vonné svíčky a vosky

Úžasným doplňkem každého prostoru jsou svíčky Yankee Candle. Svým plamenem dokážou rozsvítit i ten nejstudenější pokoj v domě. A co víc! Nádherně voní. Nemusíte se nijak obávat hutné, těžké vůně, při které se vám špatně dýchá a slzí oči. Naopak. Vonné svíčky po zapálení vydávají jemný, nevtíravý odér. Máte na výběr spoustu možností. Co třeba sladká vanilka? Nebo raději svěží vůně ovoce? V zimním období je super kombinace skořice a jablka, s příchodem jara například neodolatelný šeřík. I designově jsou velice zajímavé. Elegantní variantou jsou svíčky ve skle, klasikou pak čajové svíčky. K hitům posledních let patří vonné vosky, které necháte rozpustit v aromalampě.

 

 

V jednoduchosti je krása

I když si nepotrpíte na přílišné zdobení prostoru a dáváte jednoznačně přednost jednoduchosti, můžete svoje bydlení patřičně zútulnit. Právě pro ty z vás, kterým zaplněné vitríny s porcelánem nic neříkají, je skvělou volbou zpříjemnění pokojů vhodně zvolenými barevnými kombinacemi jednotlivých komponentů. Slaďte například všechny květináče do jedné barvy. Do takové, která bude korespondovat s barvou stěn. Pořiďte si jednoduché prostírání na jídelní stůl místo květovaného ubrusu. Stejné ručníky a osušky v koupelnových policích mohou také být tón v tónu s ostatním vybavením. I kuchyňské spotřebiče a nádobí mohou ladit. Zkrátka hrajte si s barvami. KeepCup hrnky vám prokáží službu v podobě bezvadného designu, a navíc jsou tak praktické! Káva, čaj nebo kakao v nich vydrží horké pěkných pár desítek minut.

Zasloužíte si jen to nejlepší

Věřte, že krásné bytové doplňky Yankee Candle vám zlepší den. Zapalte si vonnou svíčku, napijte se dobré kávy z barevného hrnku a začtěte se do napínavé knihy. Bude vám dobře.

K tomuto článku není otevřena diskuze