Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Led stolní lampa / foto: www.lesviti.cz

Multifunkční LED stolní lampa

Očekáváte od stolní lampy víc než „jen“ jasné polohovatelné LED světlo v povedeném, moderním designu?

Co kdyby měla i zabudovaný reproduktor, a vy jste tak mohli přes bluetooth spárovat svůj mobil a pouštět si tak jednoduše a kvalitně vaši oblíbenou hudbu?

A co kdyby uměla i dobít váš telefon přes integrovaný USB výstup? Líbí se vám tato představa? Tak máme pro vás tip!

 Vybalujeme naši novou lampu

Po vysunutí multifunkční LED stolní lampy z krabice najdeme jen pár potřebných částí, které i bez návodu (nicméně je součástí balení) spojíme rychle dohromady. Příslušenství tvoří pouze adaptér 220V AC na 12V DC | 1,5A

a krátká Cinch konektorová spojka, která slouží jako připojení jakéhokoliv přehrávače, pokud bychom nechtěli či nemohli navázat Bluetooth spojení s lampou.

LED stolní lampa zaujme kvalitou zpracování a moderním designem, který oceníte jako zajímavý doplněk na vašem pracovním stole či kdekoliv jinde, např. na nočním stolku u vaší postele, kde můžete lampu přepnout i do velmi utlumené verze ambientního osvětlení, kdy svítí pouze spodní část lampy. Lampa není „jen“ atraktivním doplňkem, ale oceníte hlavně její multifunkčnost:

- 3 úrovně svícení: 30% - 70% - 100%

- Bluetooth reproduktor 7W, párování vyhledáním zařízení „PN – Moana Music). Zde je nutné upozornit, že pro párování musíte dlouze stisknout tlačítko PLAY (ca. 3 sec), poté lampa 2x pípne a  „uvidíte“ ji na vašem mobilu připravenou k párování.

- USB out 5V DC 2,1A pro nabíjení mobilu

- Ambientní podsvícení reproduktoru a jeho ovládání 

Krátká video ukázka LED lampy „v akci“

Samozřejmě jsme byli zvědavi, jak zabudovaný reproduktor hraje. Obvykle jsou podobné multifunkční lampy vybaveny reproduktorem o výkonu ca. 2W, zde najdete kvalitnější o výkonu 7W, s frekvenčním rozsahem 100Hz – 20kHz. Na poslechu je to znát, zvuk je příjemný, dostatečně hlasitý, bez poznatelného zkreslení či šumu. Je jasné, že očekávat kvalitu speciálních bluetooth reproduktorů značek jako JBL nebo AUKEY nelze, jsme přeci jen v jiné cenové katagorii a jedná se o produkt, který je především spolehlivou LED stolní lampou, ale očekávání slušného zvuku bezesporu naplňuje.

Pojďme si tedy pustit krátkou ukázku:

https://ledsviti.cz/user/documents/multifunkcni_led_stolni_lampa.mp4

Shrnutí, hodnocení

V této cenové kategorii získáte zajímavé All-in-One zařízení, které vás jistě nezklame. Naše hodnocení vypadá tedy takto:

- DESIGN: 8,5/10

- ZPRACOVÁNÍ: 9,0/10

- KVALITA ZVUKU: 7,5/10

- KOMPATIBILITA: 9,5/10

CELKEM: 8,6/10

Technické parametry

Moderní stolní lampa s bezdrátovým bluetooth reproduktorem.
Možnost nastavení jasu světla (3 úrovně).
Ambientní podsvícení podstavce, které je možno v případě potřeby vypnout.
Možnost nabíjení telefonu pomocí výstupu USB OUT | 5V DC 2,1A
Doba nabíjení se může lišit podle kapacity baterie zařízení, úrovně dobíjení, věku baterie a teploty okolního prostředí.
Reproduktor: 1,5" 4?, SNR >70dB, 100~20kHz, 7W, mono
Bluetooth V2.1 + EDR
AUX IN | JACK 3,5mm

Text + foto: LEDsviti.cz

 

K tomuto článku není otevřena diskuze