Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kevin Bacon / foto: WENN.com

Nejlépe z Hollywoodu voní Kevin Bacon, tvrdí Tom Hanks

Když se herce Toma Hankse (54) reportéři zeptali, kdo z kolegů a kolegyň nejpříjemněji voní, neváhal a jmenoval Kevina Bacona (52). Má prý uklidňující, mírně mátovou vůni.

magazin.cz
Tom Hanks zavzpomínal, že když s Baconem točili film Apollo 13, trávili hodně času v malém, uzavřeném prostoru. A poněkud překvapivě se ukázalo, že Bacon, známý jako představitel zabijáků a psychotiků, voní opravdu příjemně.

„Byli jsme na sobě při natáčení hodně namačkaní... A on voní jako směs dětského pudru a ústní vody Listerine,“ tvrdí Hanks.

Jak uvádí USA Today, když se Kevin dozvěděl o nečekaném komplimentu od kolegy, byl trochu na rozpacích: „Tak on řekl, že já voním nejlépe? To je moc milé. Jen Hanks mohl přijít na něco takového. Prostě to z něj vypadlo a je to dost dobré.“ Na otázku, zda by mohl kompliment oplatit, odpověděl: „Tomovu vůni si nepamatuji, je mi líto. Co si z něj pamatuji nejvíc, je temeno jeho hlavy.“

magazin.cz

Při tréninku v letadle ve stavu beztíže bylo totiž hercům řečeno, že se mají soustředit na hlavu osoby, která sedí před nimi. Prý se tak dá předcházet pocitu nevolnosti. Možná za to mohla nezvyklá situace, ale Kevinovi se Tomova hlava vryla do paměti.

„Mohl bych jeho temeno vybrat z davu během vteřiny. Živě si pamatuji, že jsem mu do hlavy vykoukal díru. Ale nečichal jsem k němu,“ dodal Bacon.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!