Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
nové auto / foto: shutterstock

Když zatoužíte po jiném autě

V životě přijdou situace, kdy nebudete spokojeni se svým autem. Ať už vyberete sebelepší, žádné vozidlo není vhodné ke všem účelům.

Nemůžete mít doma zároveň dodávku na stěhování, auto s malou spotřebou na dlouhé výlety a kabriolet na letní projížďky. Tedy pokud vyděláváte statisíce, zřejmě to nebude problém. Můžete přestat číst. Ale pro všechny ostatní je tu jiné řešení. Jmenuje se autopůjčovna.

Lidé si nejčastěji půjčují auto na stěhování, na svatbu nebo u jiné významné příležitosti, když potřebují luxusní vůz, či když se vydají na dovolenou. Udržované a relativně nové auto z půjčovny toho vydrží víc. Nemusíte se stresovat, že nedojedete, a ještě budete mít menší spotřebu.

Auto bez starostí

Dnešní půjčovny aut nabízí jak krátkodobý pronájem, tak dlouhodobé zapůjčení automobilu na několik měsíců. Je to výhodnější než operativní leasing, protože nejste vázáni smlouvou. Autopůjčovna se navíc o auto kompletně postará, zajistí pravidelné kontroly a na zimu přezuje pneumatiky. V ceně je obvykle také pojištění v rámci EU, u lepších půjčoven dokonce nonstop asistence.

Příkladem autopůjčovny, která nabízí zákazníkům kompletní služby, je v Praze oblíbená firma Taggart.cz. Oblíbenost mezi lidmi závisí jistě i na výhodných cenových podmínkách. Ceny za pronájem aut opravdu nejsou nejvyšší, navíc vám slibují, že pokud najdete výhodnější nabídku, dorovnají ji.

Nové a spolehlivé

Vozy k pronájmu v půjčovně Taggart jsou nové, průměrný věk aut pro dlouhodobý pronájem je pouhých 9 měsíců a průměrný počet najetých km je 18 000. Pronajmout auto je u nich možné jak s limitem, tak bez limitu najetých km. Auto přistaví a odvezou po celé Praze zdarma, provozují nonstop informační linku, a tak není divu, že podle dostupných údajů jejich služeb pravidelně využívá okolo 700 stálých klientů. Nejsou to žádní troškaři, což ostatně poznáte i z jejich vozového parku. Najdete v něm vše od Octavií přes Audi až k Mustangu.

Když zatoužíte po jiném autě

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!