Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Cesta pro dva do Španělska

Barcelona, Madrid, ale třeba i Řím, Vídeň...

Eurolines zajišťují z České republiky spojení do více než 20 evropských zemí a téměř 150 měst. Jedná se o největší nabídku tradičních i netradičních destinací na českém trhu. Pohodlně a bezpečně vás dopraví do cíle nejen z Prahy, ale i z Brna, Plzně, Hradce Králové nebo Ústí nad Labem.

Značka Eurolines spojuje více než 30 evropských společností, které spolupracují na provozu nejrozsáhlejší autobusové sítě po Evropě. Tato síť poskytuje spojení mezi více než 500 evropskými destinacemi – od jihu na sever a ze západu na východ.

Organizace Eurolines vytvořila základní principy kvality poskytovaných služeb a transparentní podmínky přepravy i prodeje pro všechny své členy. Kdekoliv – v rámci celé sítě – se tak cestující setkají se stejnou úrovní servisu. V případě potíží mohou navštívit kanceláře Eurolines, které jsou ve všech hlavních evropských městech.

Eurolines nabízí výhodné ceny bez dalších skrytých nákladů. Žádné dodatečné příplatky – cenu, kterou vidíte, zaplatíte. Většina autobusových linek vás přiveze přímo do centra měst. Nemusíte platit za dodatečnou přepravu.

Všichni členové Eurolines používají moderní a bezpečné autobusy s pohodlnými sedadly, klimatizací a toaletou. Linky jsou nekuřácké.


Soutěž o 2× obousměrnou jízdenku po Evropě od EUROLINES
slosování 30. 6. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.elines.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5