Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraj oblečení a proměnu s Fashion Days

Fashion Days, přední online nákupní klub působící ve střední a jihovýchodní Evropě, se po úspěších v Bratislavě opět vrací do Prahy se svým Pop-Up Outletem.

Milovníci módy si budou moci nakoupit oblečení věhlasných značek s až 90% slevou. Pop-Up Outlet otevře své brány veřejnosti 23. července v OD Kotva, 3. patro.

magazin.cz

Libimseti.cz ve spolupráci se společností Fashion Days pořádá pro své čtenáře soutěž, jejíž výherce/výherkyně získává možnost si v rámci Pop-Up Outletu Fashion Days pro sebe vybrat komplet nové oblečení (horní díl + spodní díl + 1 doplněk – boty, kabelka) a také může za pomoci vizážistky projít celkovou proměnou, zahrnující úpravu účesu a make-up. Výherce bude „proměněn“ 21. července v 15:00, kdy budou prostory POP-UP OUTLETU otevřeny pouze pro pozvané hosty.

magazin.cz

Členem Fashion days se můžeš stát zde.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
Kde působí módní klub Fashion Days?
a) Severní Amerika
b) střední a jihovýchodní Evropa
c) Austrálie

Správnou odpověď zasílejte na email tereza.prochazkova@firma.libimseti.cz
Slosování proběhne ve středu 20. 7. 2011 v 17.00.

Výherce budeme kontaktovat telefonicky, takže je důležité, abyste se správnou odpovědí zaslali v mailu i telefonický kontakt, nejlépe číslo na mobilní telefon.

O Fashion Days
Fashion Days je přední online nákupní klub působící ve střední a jihovýchodní Evropě. Společnost má své zastoupení v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a ve Slovinsku.

magazin.cz

Společnost Fashion Days byla založena v červnu 2009 skupinou švýcarských investorů, první česká kampaň byla zahájena v listopadu 2009 a na Slovensku začala společnost působit v dubnu 2010. Koncept módního klubu je založen na exkluzivním členství, které lze získat pouze díky pozvání stávajícího člena nebo klubem samotným.

magazin.cz
Členové klubu dostávají v předstihu do svých emailových schránek pravidelné informace o připravovaných kampaních. Kampaně nabízejí limitované kolekce světově známých značek jako je Calvin Klein, D&G, Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret, Benetton, Esprit, Levi´s, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas a mnoho dalších uznávaných módních značek, které jsou prodávány s 30–70% slevou. Od března roku 2011 nabízí Fashion Days také slevové kupóny na využití luxusních služeb čítající návštěvy ve vyhlášených restauracích, pobyty v luxusních hotelech či využití procedur v předních wellness salónech v České republice i v zahraničí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1