Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slevy / foto: Shutterstock

Získejte přehled o aktuálních slevách ve vašich oblíbených obchodech

Abyste ušetřili co nejvíce peněz při nákupech v obchodech, je třeba postupovat chytře a systematicky. Kdo se vrhne do obchodu a bere, na co přijde, nedělá dobře.

Často si totiž nevšimne akčních nabídek, kdy je zboží až o desítky procent levnější. O slevách a akcích získáte perfektní přehled, pakliže navštívíte portál Kupi.cz.

Jak funguje portál, kde najdete všechny akční nabídky na zboží?

Web Kupi je dobrým pomocníkem pro všechny z vás, kteří chtějí mít neustálý přehled o tom, jaké zboží nabízejí obchody za nižší ceny, nežli je běžné. Je uživatelsky velmi příjemně nastavený. Stačí se podívat do sekce akce, kde zadáte okruh zboží, o který máte zájem se dozvědět. Poté lze zvolit konkrétní produkt. Na základě výběru se vám zobrazí přehled obchodů, kde je vámi vybrané zboží v akci a kolik peněz konkrétně stojí. Filtrovat lze i samotné obchody, a to i dle lokality, v níž bydlíte, abyste za akčním zbožím nemuseli jezdit třeba na druhý konec města.

Nyní i v mobilech

Kupi.cz si nyní můžete stáhnout ve formě aplikace na mobil. Inteligentní mobilní aplikace Kupi vám umožní získat informace o slevách a akčních letácích kdekoliv a kdykoliv, stačí mít připojení k internetu. Nabízí i službu skenování čárových kódů či hledání poboček obchodů. Dá se použít i v offline režimu. Stačí si online stáhnout leták, který je pak možné si prohlížet v offline režimu.

Levné nákupy v obchodech po celé ČR

Kupi.cz nabízí souhrn akčního zboží z desítek tuzemských obchodů. Na webu tak najdete akce na potraviny, nábytek, kosmetiku, elektroniku a mnoho dalších produktů. Jako uživatelé máte možnost si nechat zasílat upozornění e-mailem na nové akční letáky, dokonce se zde dá vytvořit i vlastní nákupní seznam, který si vytisknete před samotným nákupem, případně si jej necháte zaslat na e-mail.

Služba Kupi se pro mě stala velmi přínosným pomocníkem. Na jejím základě mám dobrý přehled o tom, co zrovna mohu nakoupit za rozumné ceny. Měsíčně ušetřím minimálně několik set korun, hlavně za nákupy potravin v nedalekém supermarketu.

K tomuto článku není otevřena diskuze