Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Albaová / foto: Overnight Films

Nahá Jessica Albaová podvádí. Natáčela oblečená, svlékl ji počítač

Herečka Jessica Albová přiznala, že nahou scénu v novém filmu Machete netočila nahá. Svlékli ji až později při digitální úpravě filmu.

Jessica na sobě při natáčení měla bílou podprsenku a kalhotky. Už dříve se zapřísáhla, že se na plátně nikdy nesvlékne a v akčním filmu Roberta Rodrigueze se svých zásad držela.

Před nějakou dobou herečka prohlásila: "Nahou scénu nikdy nenatočím. Klidně se budu chovat sexy a obléknu si sexy věci, ale nahá nebudu."

Sexy ano, nahá ne!
Herečka je mexicko-dánského původu a její pohled na vlastní tělo je podle listu Metro výsledkem přísné katolické výchovy.

"Řekla bych, že mě velmi znepokojovalo, jak se moje tělo vyvíjelo. Pamatuji se, že když mě babička jednou uviděla jen ve spodním prádle, zděsila se a hned mě zakryla ručníkem.

Pocházím z velmi katolické rodiny, takže nějaké vystavování se na odiv nepřipadalo v úvahu. Pokročila jsem k tomu, že si na sebe obléknu sexy šaty, ale bez nich se natáčet nedám," tvrdí hvězda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52