Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Párty stan / foto: shutterstock

Párty stan je univerzální řešení, jak zastřešit soukromou, firemní nebo prodejní akci

Ať už jde o venkovní svatbu, firemní akci, nebo sportovní turnaj, párty stany umí nabídnout univerzální řešení, které chrání před nepřízní počasí – deštěm i přílišným sluncem, a současně poskytují prostor pro vlastní branding.

Kvalitní nůžkové párty stany díky odolnosti své konstrukce zcela změnily pravidla outdoorových akcí. Už se nemusí řídit počasím.

Venkovní události bez starostí s počasím

Venkovní akce bývaly vždy vabank. Špatné počasí je dokázalo zničit či zcela zrušit. Někdy potrápil déšť, jindy urputné sluníčko. Díky moderním párty stanům je dnes vše jinak. Představují praktické řešení, které zajistí, že venkovní akce proběhne bez nečekaných překážek. Nůžkové párty stany RedX® přinášejí tu nejlepší možnou kombinaci kvality a ceny, s širokým výběrem velikostí, barev a modelů. Umí splnit potřeby jakéhokoliv eventu.

Party stan

Flexibilita pro soukromé osoby i korporace

Párty stan je nezbytným pomocníkem od rodinných oslav až po obří firemní eventy. Klíčovou je zejména flexibilita párty stanů. Můžete si vybrat menší stan pro intimní setkání nebo prostornější párty stan 3×6 metrů pro větší shromáždění. A když dojde na branding, nůžkové stany umožňují potisk s firemní identitou či reklamou, což z nich dělá nejen praktický, ale i marketingový nástroj.

Ochrana a pohodlí za všech podmínek

Kromě ochrany před nepříznivým počasím poskytují stany také útočiště před horkem, prachem nebo větrem, což je nezbytné pro pohodlí hostů. Voděodolné materiály a snížená hořlavost u vyšších řad znamenají, že bezpečnost a komfort jsou vždy na prvním místě.

Nadstandardní služby pro zákazníky

RedX® – to není jen sortiment nůžkových stanů k prodeji. Nabízí kompletní poradenství, poprodejní servis a možnost koupě náhradních dílů, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost ze stranyů. Ať už jste organizátor události, marketér nebo sportovní manažer, nůžkový stan se rychle stane vaším neocenitelným společníkem.

Párty stan

Různorodost řad nůžkových stanů RedX® umí nabídnout řešení pro každý typ události

Řada RedX® PROFI: Zaujme zejména všestrannou použitelností

Modely z řady RedX® PROFI jsou synonymem pro flexibilitu. Každý stan z této řady je vybaven vlastnostmi, které odpovídají nejrůznějším požadavkům – od voděodolnosti po sníženou hořlavost. Tato řada je ideální pro ty, kteří hledají spojení rychlé montáže a demontáže, lehkosti a odolnosti. Stan 3×6 m, 3×4,5 m i nůžkový stan 3×3 m jsou nejprodávanějšími modely této řady, což odráží jejich popularitu u nejrůznějších typů akcí, od veletrhů po oslavy.

RedX® PROFI KOMPAKT: Ideální řešení pro omezené prostory

ProfiKOMPAKT řada je navržena s ohledem na snadné skladování a transport. Po složení dosahuje nůžkový stan výšky pouhých 102 cm, což z něho činí jednoho z nejmenších profesionálních stanů na trhu. Tato vlastnost společně s rychlým a intuitivním mechanismem skládání činí tyto stany oblíbenými pro akce, kde je rychlost a efektivita předním požadavkem.

RedX® PROFI PLUS: Lehkost a pevnost v jednom

Řada PROFI PLUS zastává pozici mezi standardní PROFI řadou a vrcholovou řadou PROFI EXTREME. S hliníkovou konstrukcí, klouby a spoji z hliníkové slitiny, tyto stany nabízejí robustní, avšak lehkou alternativu, vhodnou pro akce, kde je kladen důraz na snadnou manipulaci bez kompromisu co se týče pevnosti a stability.

RedX® PROFI EXTREME: Nejvyšší odolnost pro profesionální nasazení

 PROFI EXTREME řada je špičkou mezi nůžkovými stany a je designována pro ty nejnáročnější podmínky a frekventované používání. S nejpevnější konstrukcí v nabídce RedX®, jsou tyto stany připraveny odolávat i extrémním vlivům. Díky své robustnosti a široké škále velikostí, včetně unikátního šestistranného HEXAGON stanu, jsou stany PROFI EXTREME ideální volbou pro velké veletrhy, nebo jako trvalý venkovní přístřešek pro různé eventy.

Každá z těchto řad stanů je dále přizpůsobitelná dle individuálních potřeb, včetně možnosti potisku, který z jednoduchého stanu udělá efektivní reklamní médium nebo vizuální reprezentaci vaší značky. Cena stanů se pohybuje od 7 699 Kč do 41 299 Kč, což zohledňuje rozmanitost velikostí a modelů, od kompaktních 1,5×1,5 m až po rozlehlé 4×8 m, a dokonce 6×6 m HEXAGON modely.

Párty stan

TIP: Každý párty stan RedX® je dodáván s příslušenstvím, které zajišťuje pohodlný transport, snadné skladování a bezpečné uchycení. To vše přispívá k uživatelské přívětivosti a dlouhodobé spokojenosti zákazníků, kteří se stále častěji vrací k značce RedX® pro své další potřeby.

Jak vybrat ideální nůžkový stan pro vaše potřeby?

Stojíte před rozhodnutím, který nůžkový párty stan RedX® bude nejlepším řešením pro vaše plánované akce a potřeby? Nezáleží na tom, zda hledáte stany pro občasné použití na zahradě, pro sportovní akce nebo pro obchodní a reklamní účely – RedX® má pro vás vždy vhodné řešení. Zkuste našeho krátkého průvodce.

Pro volnočasové aktivity či třeba na zahradu

Pro ty, kdo chtějí nůžkový stan využít pro občasné rodinné setkání nebo jiné aktivity u domu či na chalupě, jsou ideální hobby modely. Tyto stany nabízejí perfektní rovnováhu mezi kvalitou, odolností a cenou, jsou snadno přenosné a rychle rozložitelné. Nahradí vám zahradní altán, či uprostřed zahrady vytvoří prostor pro outdoorový home office.

Pro sportovní sdružení a kluby

Sportovní týmy a kluby vyžadují stan, který je robustní a může vydržet časté používání. Modely z řady RedX® PROFI KOMPAKT nebo PROFI PLUS jsou ideální pro časté montáže a demontáže, a zároveň poskytují dostatečný prostor pro umístění log a propagaci klubu.

Pro veletrhy, výstavy a prodejní akce

Jestliže potřebujete stan pro profesionální použití, který musí vypadat reprezentativně a současně být vysoce odolný, zaměřte se na řadu PROFI nebo PROFI PLUS. Díky možnosti potisku můžete svůj stan přizpůsobit firemní identitě a vytvořit tak silný vizuální prvek, který upoutá pozornost.

Pro reklamní kampaně a promo akce

Pokud je hlavním cílem vaší akce propagace, nůžkové stany s možností potisku, jako jsou ty z řady PROFI a PROFI EXTREME, budou tou pravou volbou. Poskytují dostatečný prostor pro reklamní potisky a zároveň garantují pevnost a odolnost i v náročných podmínkách.

Pro catering, svatby a oslavy

Pro cateringové společnosti, organizátory svateb a hostitele oslav jsou stany z řady PROFI EXTREME nejlepší volbou. Zejména díky jejich vysoké kvalitě a schopnosti vytvořit elegantní prostředí pro jakoukoliv událost.

Pro motoristické a ostatní sportovní akce

Nůžkové stany PROFI EXTREME jsou robustní a vysoce odolné, což je dělá ideálními pro použití v auto a moto sportu, kde jsou stany vystaveny náročným podmínkám a často mění lokalitu.

Pro obce, města a kraje

Pro veřejné akce a akce organizované městy nebo obcemi jsou vhodné větší modely stanů, které poskytují prostor pro větší počet lidí a současně nabízejí možnost potisku pro prezentaci města nebo regionu.

Párty stan

TIP: Každý stan od RedX® je navržen s důrazem na kvalitu a dlouhodobou odolnost, bez ohledu na to, jaký model si zvolíte. Důležité je, abyste vybrali stan, který odpovídá specifikům vašeho použití, ať už hledáte jednoduchou ochranu, nebo multifunkční prostor pro vaše akce.

 

 

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze