Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dárek pro muže / foto: shutterstock

Hledáte originální dárek pro své blízké? Víme, čím zaručeně potěšíte

Snažíte se právě vymyslet vhodný dárek k narozeninám, svátku, výročí, Valentýnu, nebo dokonce svatbě? Pak budete potřebovat něco opravdu jedinečného. Něco, co nemá nikdo jiný. Naštěstí pro vás máme super tip. Jaký?

Vzpomínka přetvořená do formy umění

Zapomeňte na tisíckrát omílané dary, které má doma skoro každý – lahve s alkoholem, trička s potiskem a další tuctové nápady. Tentokrát si raději dejte záležet a věnujte něco vážně jedinečného. Co?

Skvělou volbou je například portrét podle fotografie (svatební fotografie na plátně). Jedná se o překreslení vámi zaslané fotografie do některého z mnoha zvolených stylů. Tento proces samozřejmě probíhá ručně. Zajišťuje jej zkušený kreslíř.

Mezi nejoblíbenější styly patří portrét ve stylu Simpsonových podle fotky. Máte rádi tento ikonický seriál, v němž pozorujeme příhody žluté rodinky? Pak si zajisté zamilujete svou podobiznu ve stejném stylu (nebo si ji zamilují obdarované osoby).

Stejně tak si lze nechat nakreslit portrét domácího mazlíčka.

Foto dárky

Dárek na pár kliknutí

Celý proces objednávky je velmi jednoduchý. Ze všeho nejdříve si otevřete webové stránky pod výše vloženými odkazy. Ihned se dostanete do prostředí e-shopu Portreto. Poté si rozklikněte nabízené styly a prohlédněte si ukázky předchozích prací. Obrazy se přece jen dají těžko popsat slovy, takže je musíte vidět na vlastní oči.

Klikněte na preferovaný styl (můžete si zvolit plátno, puzzle, pouzdro na mobil i malování podle čísel), zvolte si velikost, najděte a nahrajte co nejlepší fotografii. Následně stačí pouze zadat adresu, zaplatit a počkat několik pracovních dní na doručení. Práce maximálně na patnáct minut. Gratulujeme – právě jste si zajistili vážně suprový dárek, s nímž uděláte radost každé osobě.

K tomuto článku není otevřena diskuze